Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. När du trycker på köpknappen godkänner du ordern och våra köpvillkor. Du kommer direkt att få ett bekräftelse på mejl. Vid val av faktura som betalningsalternativ kommer din faktura när bordet levererats.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller måttbeställd, börjar ångerfristen löpa redan dagen då beställningen görs.

Du har inte ångerrätt om:
Du tagit emot din vara och den på något sätt skadats när den är i dina ägor.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Produkterna tillverkas i Helsingborg dit man även kan komma och hämta sina färdiga varor om man önskar, men vi  levererar även till hela Sverige. Leveranstiden är 4-6 veckor och den försöks att hållas i största möjliga mån. Skulle något med någon av våra leverantörer påverka leveranstiden meddelar vi självklart våra kunder detta. Om en vara har avvikande leveranstid pga att den är specialtillverkad kommer kunden även att meddelas detta.

Ej uthämtade paket

Om du inte hämtar ut din vara ligger den kvar på utlämningsstället i 14 dagar. Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 450:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot den återsända varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka en vara som du ångrar att du köpt. Skulle vara däremot vara skadat på något sätt från frakten står vi för returfrakten.

Se även Konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.